Kaikilla kunniotuksella koiran omistaille

"Koira - ihmisten paras ystävä." Kaukana siitä! Nainen - ei ole lintu, kana - ei ole ihminen. Vain miehet – ovat lintuja: vilkkaita kukkoja, riikinkukkoja, joilla on pyrstö pystyssä ja taivaalla liitävät kotkat.

Kana tietenkin, ei ole ihminen, vain sinertävä broileri tai rasvaiset kanan reidet, jotka tarvitsevat karvanpoistovahausta. Eli koira ei voi olla ystävä linnuille teoriassakaan. Niiden suhteet muodostuvat tyyppiä peto-saalis ","sadisti-masokisti "," johtaja-orja. On käynyt ilmi, että koira - ei mikään ystävä mies-kukolle, riikinkukolle tai kotkalle, ja sitä vähemmän naiselle, jonka vanhan Domostroi kannattajia pitävät kanan sukulaisena.

Miksi yritän rakentaa sanoista loogisen ketjun ja mitä haluan sanoa niin koristeellisesti? Itse asiassa vain yhden asian: jos teidän miehellä on uroskoira, mukava pieni punakarvainen terrieri, on aika soittaa surumarssi intiimille elämälle. Voit sietää, odottaa parempaa hetkeä, ratkaista ja poistaa kaikki ongelmat kenen kanssa tahansa, hänen äitinsä, harrastuksien ja jopa vaimonsa kanssa, jos sellainen on olemassa arjessa, mutta ei koiran…

Mutta aloitetaanpa alusta.

Hänen mamansa. Ota vanha pellava pöytäliina, joka voidaan helposti löytää hänen vaatekaapin hyllyltä. Sillä ei ole väliä, jos siitä ei enää onnistu pesemään pois borssikeiton antimia tai Brasilian kahvia. Etsitään turmeltumattoman valkoisen liinan palanen, jonka koko verrannollinen "Ariel " jauheen tehokkuudelle ja kääntäen verrannollinen teidän pöytäliinan ”mässäily kyvylle”.

Leikkaa lpalanen. Tee kankaalle ompelukoneella varovasti matkien käsikirjontaa ristipistoilla "Rakkaalle äidille!",

Jos koruompelukset herättävät hylkäämisen tunnetta ja vastusta, käsien hikoilua ja änkytystä, tee työt "Rakkaalle nartulle!" sisäisellä asennuksella

Epämiellyttävät oireet häviävät, ja työt jatkuu. Kiinnitä reunoille hapsut ja anna lahja hänen äidille sanomalla ääneen brodeerattu lause. Muista poistaa sisäinen asenne ennen lahjan ojennusta tai intiimielämälle soi surumarssi ilman koiraakin. Seremoniallisen käsintehdyn lahjan esittämisen jälkeen tulevat vuoronperää halaukset, teen juonti ja pitkät keskustelut, mihin asettaa lautasliinan ja mitä laitetaan sen päälle. Suosittelemme laittaa sinne Tšekin kristallia ja esittää mamalle mukava bussilippu Prahaan Kamchatkan niemimaan ja Alaskan.kautta. 

Hänen harrastuksensa.

Ota sakset ja leikkaa salaa lanka ja syötti, tekemällä koiran pureman jäljet. Lemmikin omistaja, joka on huolestunut koiransa terveydestä järjestää seuraavalla viikolla monta käyntiä eläinlääkärin vastaanotolle varmistaakseen ettei mitään myrkyllistä muovi- tai kumipalaa ei joutunut eläimen mahaan, ja ettei ole tullut haavoja hänen suosikinsa ikeniin ja hampaisiin? Koska koiralla on menossa kolmentoista ikää, eläinlääkäri toteaa, että osa hampaista on poistettava, sydän tarvitsee hoitoa, kynnet leikkuuta, ja mikä tärkeintä, koira tarvitsee ammatillisen hierojan apua ja raitista ilmaa viisi kertaa päivässä. Koiran liikunnan (eri menettelyjen kokeilut), leikkaukset ja trimmaukset venyvät ainakin puoleksi vuodeksi niin, että kalastus ei ole enää este rakkauselämällesi.

Hänen vaimonsa.

Jos tällainen on olemassa, mutta "ei kymmenen vuoden aikana ollut mitään, nukutaan eri huoneissa, yhteisesti sovitaan ainoastaan asuntovastikkeen laskusta, ei ole lapsia, eikä tule. Ja kaunis olet, kultaseni, kun ei kukaan muu tässä maailmassa”, niin emme tee mitään, vain odotetaan. Vaimo, - "sumu meren yllä”" ja "kangastus autiomaassa”, häviää itsestään jonakin hienona aamuna. Mutta jos miehen vaimolla on olennaista sisältöä, esimerkiksi mojova kaulin kädessä ja pari huutavaa lapsukaista  sylissä, pelkään että meidän on häivyttävä yhdessä kanssanne.

Ja lopuksi hänen koiransa.

Koiraa ei lautasliinalla pehmennetä. Prahaan ei lähdetä, häntää ei onnistuta leikkaamaan saksilla ja itsestään se ei sula. Valitettavasti Punapörröturkiksesta terrieristä nimeltä Chester, joka naamioituu ystävälliseksi tolloksi, tulee mustasukkainen Othello heti kuin hän aistii "Bond tyttö"-tuoksun. Hän ei pidä Bond-tytöstä ja that's it. Olkoon tyttö kuinka tyylikäs ja houkutteleva, värisyttävä älykkyyden ja kauneuden mestariteos, itsevarma ja hellä, vastustamattomasti seksikäs (Avon-mainoksien mukaan), mutta Chester ei ole Bond, koska hän antaa suosionsa rapeille kekseille eikä tytölle.

Yritän antaa hirviön huomaamatta pusun mieheni sileille poskelle, joka tuoksuu "Black Adrenaline" - unohtumatomalla aromilla, joka sopii miehille jotka elävät elämyksien ja huippunopeuden maailmassa (kuten samaa väittää mainonta). Istumme alas juodaksemme  teetä rahkapullan kera. Terrieri tyhjentää ruokakuppinsa hetkessä, paiskoo tyhjää kulhoa samalla röyhtäisee ja pieraisee. Tulee pöydän viereen ja innokkaasti katsoo nälkäisin silmin pullaa niin kuin omistaja olisi unohtanut ruokkia koiraansa kuukauden ajalta. "Koirat eivät saa tarpeeksi kalsiumia, voit nähdä kultaseni kuinka se katsoo rahkan murusia, sanoo mies ja syöttää lemmikille käsistään herkullista lakkajuustoa, jolle annoin lempinimeksi " koiran juusto". Minulla ei ole varaa sellaiseen juustoon, mutta joskus herkuttelen sillä itse, jos onnistun sieppaamaan koiran kidasta arvokkaimmat palat. Kultani puhuu koiralle kuin rakkaalle vauvalle: "Loppu, illallinen on ohi, ei enää, muuten tulee masu pipiksi", "ota vettä, että ei ruoka juuttuu kurkkuusi”, "Chester, on aika mennä tutumaan. Ja tätä kutsutaan romanttiseksi illalliseksi kahdelle! Tämä on "jännittävä yhdistelmä voimaa, energiaa, adrenaliinia ja huikea maun voitto."

Mihin laitatte koiran, kun olette päättäneet vetäytyä makuuhuoneeseen? Oven taakseko? Hyvä vaihtoehto, mutta ei mustis-koiralle. Se tuskailee, raapii, puree, hyppii ja yrittää huonolla onnella avata makuuhuoneen oven, joka erottaa sen rakkaasta omistajasta. Tai tunkee takkuisen tassu oven ja lattian väliin, samalla huohottaen kovempaa kuin omistaja rakkauden puuhassa. Oudot äänet ja sängyn natina toisella puolella ovea antaa vielä enemmän höyryä eläimen kieroon mieleen  ja se yrittää pelastaa omistajansa kuvitellusta pulasta. Ainoana ajatuksena koiralla on pelko kuolla nälkään, joten se helistää tyhjää kulhoa päin oveen kuin nälkään kuolemaisillaan. Othello ei siedä sitä, että tämä röyhkeä tyttö yrittää viedä "hauvajuuston, ja rahkan pullasta, sekä leikkialustan, jossa he yhdessä omistajan kanssa leikkivät " Ota, minut kiinni! " leikkiä.

Ei tarvitse olla eläinten asiantuntija ymmärtääkseen eläinten kateuden syytä. Omistaja ja hänen jumaloiva koira nukkuvat samassa huoneessa, usein sylikkäin: joko koira hyppää iloiten ylös koskemattomaan puhtaaseen sänkyyn, tai omistaja luisuu makeassa unessa koiran alustalle. Minun Bondin uskottomuuden todisteena löydän punakarvaisia kiharoja omasta takamuksestaan, tai likaisten vaatteiden joukosta pyykkikorista, johon hän oli ennen minun saapumista hätäisesti yrittänyt piilottaa.

Ja mitä lahjoja esittää minua koiramieheni! Jouluksi kaulaani hän asetti valkokultaketjun, yhtä paksu kuin sormi ja se muistuttaa epäilyttävästi koiranpantaa. Hieno vihje, että en ole enää koditon "piski, joka kävelee itsekseen, vaan "narttu", joka on löytänyt  isäntänsä 60- neliömetrisestä koirankopista. Kiitin häntä, pyörin peilin edessä, mutta osoitus rakkaudesta ei ole hyvä käyttää maailmanlaajuisen kriisin aikakaudella. Mitä ihmiset sanovat: "Syö Gourmetjuustoa lakkojen kera ja kanna kauluspantaa, josta ei ole unelmoitunut Berezovskin koirakaan, joka suojelee historiallista kartanoa lähellä Lontoota!"

Vaellan huoneesta toiseen, kaulapanta nyrkissä ja kaipauksella katsellen koiran lelujen kasaa: niitä voi pureskella ja painaa että ne ääntelevät, muhkeat plyysilelut, jotka voi pyyhkiä kuonon, korvan ja hännän. Niitä ei ole koskenut yksikään lapsen jalka tai käsi. Monivärisiä palloja, vaatteita kylmää säätä varten ja sadesuoja sateelle, sininen patja ja tyynyt makeaa unta varten. Minä kysyn: "Tehdäänkö lapsi, tai adoptoidaan jos ei onnistu?" Ja vastaukseksi kuulen aina ja joka kerta: "Hau! Hau! Hau! Anteeksi, en kuullut ... toinen pentu? "

  (Russian: Домострой, Domestic Order) is a 16th century Russian set of household rules

Alkuperäinen teksti Helena_Valoisa.livejournal.com käännöksessä auttoi uusi tuttava Heidi.